Kom sneller tot de kern d.m.v. het kleurenprofiel

Help iemands persoonlijke veerkracht vergroten

Geef diepgang aan je coaching 

help cliënten ontdekken wie ze (willen) zijn

In april 2020 ontwikkelde My Motivation Insights een nieuw kleurenprofiel dat de drijfveren in de werk- en in de privésituatie toont. Daarmee geeft het een totaal inzicht dat mensen in staat stelt om de persoonlijke effectiviteit te verhogen en de communicatie met anderen te verbeteren.

Omdat je steeds de twee profielen naast elkaar ziet, kun je bij elk onderwerp zien waar de overlap zit, maar vaak zijn er ook verschillen. Juist die verschillen zijn interessant om vanuit een coaching optiek te bekijken: waarom vindt iemand bepaalde zaken belangrijker in de werkomgeving dan thuis? Of andersom.

Bewezen efficiënt 

Clarence W. Graves 

Iedereen bezit alle zeven kleuren in meer of mindere mate. Het is de bril waardoor je kijkt. Er is geen goede of minder goede combinatie en als omstandigheden veranderen, kunnen ook de combinaties van de drijfveren meeveranderen.

Boven de streep staan de drijfveren die energie geven. Als je bezig bent met activiteiten die passen bij deze kleuren dan geeft dat je energie. Omgekeerd zullen taken of activiteiten die passen bij het patroon onder de streep je veel energie kosten. Je doet dan dingen waardoor je eigenlijk niet gedreven wordt.

Wil je eerst met ons kleurenprofiel kennismaken om te zien of dit instrument bij je (aanpak) past?

Laat je gegevens achter en we sturen je gratis ter kennismaking een vragenlijst toe


  MMi vink
  Maak kosteloos kennis
  MMi vink
  Ontdek ons concurrerend tarief
  MMi vink
  Ervaar de prettige samenwerking

  Facilitator worden?

  Van theorie naar praktijk 

  Het My Motivation Insights business profiel is ontwikkeld door Unilever. Het ontbreken van een persoonlijk rapport, een niet gevalideerde vragenlijst en de hoge prijs waren redenen om een eigen kleurenprofiel te creëren. In 2005 is My Motivation Insights verzelfstandigd. Sindsdien werken we samen met diverse organisaties en zelfstandig werkend trainers en coaches.

  Wij werken met gecertificeerde facilitators. Mensen met enorme kennis van zaken. Tijdens de 3 daagse facilitatortraining leer je om de kleurenprofielen en TeamScan terug te koppelen binnen je eigen organisatie.

  Facilitator worden

  Heb je een vraag over een van onze producten of wil je de kleurenprofielen inzetten? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van je!