Kom sneller tot de kern met het coaching profiel

Het coaching profiel is een krachtige tool die helder inzicht geeft in het vergroten van iemands persoonlijke veerkracht

Vind de beste versie van jezelf 

en haal meer plezier uit het leven!

Het coaching profiel is een nieuw ontwikkelde vragenlijst die inzicht geeft in je drijfveren in je werk- en in je privésituatie. Als er verschillen zitten tussen je drijfveren in deze twee omgevingen kunnen we je helpen te bepalen waar je nu echt goed tot je recht komt. En wat je zou kunnen doen om nog meer in je eigen kracht te komen, zodat je maximaal gebruik kunt maken van je energiegevers. Het stelt je in staat om je persoonlijke effectiviteit te verhogen en je communicatie met anderen te verbeteren.

Bewezen efficiënt 

Clarence W. Graves 

Iedereen bezit alle zeven kleuren in meer of mindere mate. Het is de bril waardoor je kijkt. Er is geen goede of minder goede combinatie en als omstandigheden veranderen, kunnen ook de combinaties van de drijfveren meeveranderen.

Boven de streep staan de drijfveren die energie geven. Als je bezig bent met activiteiten die passen bij deze kleuren dan geeft dat je energie. Omgekeerd zullen taken of activiteiten die passen bij het patroon onder de streep je veel energie kosten. Je doet dan dingen waardoor je eigenlijk niet gedreven wordt.

Maak gratis je eigen coaching kleurenprofiel

om te zien of dit instrument bij je aanpak past


MMi vink
Maak kosteloos kennis
MMi vink
Ontdek ons concurrerend tarief
MMi vink
Ervaar de prettige samenwerking

Facilitators 

Van theorie naar praktijk 

Wij werken met gecertificeerde facilitators. Mensen met enorme kennis van zaken. Het My Motivation Insights business profiel is ontwikkeld door Unilever. Het ontbreken van een persoonlijk rapport, een niet gevalideerde vragenlijst en de hoge prijs waren redenen om een eigen kleurenprofiel te creëren. In 2005 is My Motivation Insights verzelfstandigd. Sindsdien werken we samen met diverse organisaties en zelfstandig werkend trainers en coaches.

Heb je een vraag over een van onze producten of wil je de kleurenprofielen inzetten? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van je!