Wil je partner worden?

Wij werken met gecertificeerde partners. Professionals met enorme kennis die wij zelf hebben opgeleid om My Motivation Insights toe te passen. Zij gebruiken de instrumenten om de prestaties van mensen, teams en organisaties te verbeteren.

Facilitator worden

Interactieve en inspirerende training 

Tijdens de training leren wij je om de terugkoppeling van de kleurenprofielen te begeleiden. Deze training richt zich op het volledig begrijpen van de zeven drijfveren en de achterliggende theorie. Naast het theoretische gedeelte, trainen we ook hoe je in de praktijk een doelgerichte vertaalslag kunt maken. We leren je verbanden te leggen, een heldere terugkoppeling te geven en waar nodig een traject verder te begeleiden.

Sven van HarberdenProces & Change Manager - Zijm / Zenna

De facilitatortraining was voor mij een leuke, leerzame, verdieping waar ik goede praktische handvatten uit heb kunnen halen. Hiermee kan ik mensen - zakelijk en privé - helpen om beter te begrijpen wat hen energie kost en wat hen energie oplevert.

Kiki ThielenCommunicatieadviseur AIR - Ministerie van Defensie

Een inspirerende kleurvolle training! Ik ben blij dat ik de theorie van de training op vele manieren nu al kan toepassen. Of het nu gaat om adviezen op het gebied van drijfveren en mensen in hun kracht zetten, of het schrijven van een betere tekst afgestemd op een doelgroep. Ik ga lekker veel oefenen!

Paul BreuerOrganisatieadviseur Koenen en Co

My Motivation Insights geeft je met de training tot facilitator inzicht in de dynamiek en patronen van drijfveren. Je krijgt gevoel voor de krachten en valkuilen van verschillende profielen en kunt na afloop aan de slag met het ontwikkelen van organisaties, teams en individuen! Voldoende tools en inzichten om aan de slag te gaan!

Flore VerheulAdviseur Leiderschapsontwikkeling - Twynstra Gudde

De training geeft je inzicht en verdieping in je eigen kleurenprofiel. Door met de groep te ervaren en in een veilige setting te oefenen, leer je praktische tips om met je eigen teams verder te komen. Vooral de interactieve oefeningen maken de training leerzaam en vooral heel leuk!

JoepLearning & Development

Ik heb meegedaan aan de training om mijn toolbox communicatie & persoonlijke ontwikkeling te vullen voor zakelijk & privé. Om vervolgens op zakelijk gebied deze tools in te kunnen zetten voor ontwikkeling van medewerkers.

Voor wie is deze training?

Passie voor ontwikkeling

Voor iedereen die bezig is om mensen en/of teams beter te laten functioneren. Zoals HR of L&D professionals, managers, (job) coach professionals, (team) trainers en werving en selectie specialisten. Voorafgaand aan de training is er een intakegesprek om kennis te maken en de ervaringen te bespreken.

Training

Hoe ziet de training eruit?

  • De training duurt drie dagen, verspreid over drie weken.
  • Training in kleine groepen van max. 8 deelnemers.
  • De investering is € 2.800,- excl. btw. Dit bedrag is inclusief  3 gratis vragenlijsten ter waarde van € 58,- excl. btw. per stuk.
  • De opleiding wordt gegeven op ons kantoor in Breda. Bij deelname van minimaal vier personen kunnen we een in-house training organiseren.
  • Inclusief cursusmaterialen, lunch, koffie & thee.

Schrijf je nu hier in

Selecteer hier uw gewenste datum

Agenda Facilitatortraining

10, 14 en 24 september       – volgeboekt

9, 19 en 27 november          – nog 1 plaats

1, 10 en 14 december           – nog 5 plaats

Wil je met ons van gedachten wisselen of de training iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op, we horen graag van je.