Start vandaag om je persoonlijke doelen te bereiken

Gemakkelijk, vertrouwd en snel inzicht in je drijfveren en motivaties

Nu een profiel kopen!

Iedereen is anders

Een uniek kleurenprofiel

Drijfveren zijn een belangrijke factor in het begrijpen van gedrag, zowel bij onszelf als bij mensen om ons heen. Waarom reageert iedereen anders op dezelfde situatie? Waarom is het met sommige mensen heel lastig samenwerken en loopt het met anderen juist op rolletjes? De antwoorden liggen vaak in een verschil in drijfveren. Hierdoor kan eenzelfde situatie op verschillende manieren geïnterpreteerd worden

Jouw kleurrijke IK

Persoonlijke effectiviteit verbeteren

De verrassende inzichten die jouw kleurenprofiel oplevert, kun je direct gebruiken om het communiceren met jouw omgeving een stuk efficiënter en soepeler te maken. Of het nu om je zakelijke relaties gaat zoals je collega’s, manager of klanten, of de band met je partner, familie, vrienden of kinderen: relaties krijgen meer waarde en irritaties nemen af.

Susanne

Eindelijk een profiel dat duidelijkheid geeft. Zeer overzichtelijk en handig om te weten wat ik echt leuk vind! Hierdoor heb ik toch een persoonlijke en juiste studiekeuze kunnen maken. Echt een aanrader!

Annette

Ik heb een duidelijk beeld gekregen in wat voor soort sector/organisatie ik pas en kan nu gerichter zoeken naar een leuke baan. Overigens, de testuitslag is ook nuttig voor je persoonlijke ontwikkeling. Zeker een aanrader!

Margot

Op basis van mijn kleurenprofiel heb ik uiteindelijk een switch gemaakt. Van een creatieve opleiding naar een zeer gestructureerde en zorgzame opleiding! Mijn profiel gaf een bevestiging dat ik me meer thuis zou voelen in de zorg.

Kylian

Nadat ik inzicht heb gekregen in mijn drijfveren, weet ik met wat voor personen ik goed kan samenwerken en welke personen ik beter kan vermijden. Hierdoor ben ik beter gaan presteren binnen het bedrijf.

Joep

Door het kleurenprofiel weet ik waarvan ik energie krijg, maar ook waar ik energie aan kwijt raak. Door dit in gedachten te houden is een burn-out voorkomen!

Een profiel van jouw innerlijk

Kleurrijke inzichten in jezelf

Om de persoonlijke waarden en soft skills van personen te doorgronden gebruiken bedrijven zoals Unilever, Bol.com en Het Ministerie van Defensie het kleurenprofiel. Het middel wordt door hen ingezet als onderdeel van werving en selectie, voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en om teams efficiënter te laten samenwerken.

Hoe het werkt?

Met een online, gevalideerde (i.s.m. UvA) vragenlijst halen we binnen 20 minuten jouw drijfveren naar boven, visueel weergegeven in een kleurenprofiel waarbij iedere kleur staat voor een andere waarde.

Wanneer je de vragenlijst ingevuld hebt is je kleurenprofiel en daarbij horende uitgebreide rapportage direct beschikbaar in de online beveiligde omgeving. Start vandaag nog met het beste uit jezelf te halen!

Business

Business kleurenprofiel

85,-

Een Business kleurenprofiel geeft inzicht in jou drijfveren en wat je motiveert op je werk.

Ontdek jouw communicatiestijl en die van anderen. Leer succesvol samenwerken.

Start profiel

  Alleen inzicht in je zakelijke drijfveren

Invullen duurt 20 min. Je profiel en rapport zijn direct beschikbaar.

Haal het beste uit jezelf!

Meest verkocht

Motivation kleurenprofiel

95,-

Dit complete kleurenprofiel toont je drijfveren en motivaties in je werk- en in je privésituatie.

Het stelt je in staat om je persoonlijke effectiviteit te verbeteren en te werken aan de beste versie van jezelf.

Start profiel

Compleet inzicht in je zakelijke en persoonlijke drijfveren

Invullen duurt 30 min. Profielen en rapport zijn direct beschikbaar.

Blijf jezelf ontwikkelen!

Voor jongeren

Young Adult kleurenprofiel

85,-

Een studiekeuze maken is moeilijk. Waarom niet een klein beetje geholpen worden in je beslissing?

Het Young Adult profiel brengt haarscherp in beeld wat jouw drijfveren en motivaties zijn. Het leert je jouw talenten te herkennen.

Start profiel

Inzetbaar vanaf  15 jaar

Invullen duurt 20 min. Je profiel en rapport zijn direct beschikbaar.

Kies de juiste studie!

Heb je behoefte aan terugkoppeling op je profiel?

We brengen je graag in contact met een gecertificeerde facilitator.