Skip to main content
Ontdek de achtergrond

Stop start continue

Werkvorm die tot de kern dringt en die aanmoedigt om praktische ideeën op te doen voor verbetering  Verbeter de teameffectiviteit 

  Zorgt zowel online als offline voor veel gespreksstof

  Stop, start, continue is een werkvorm die door veel van onze facilitators tijdens teamsessies wordt ingezet om de teameffectiviteit te verbeteren. Het is een mooie werkvorm die tot de kern doordringt en die aanmoedigt om praktische ideeën op te doen voor verbetering. Met als uitkomst een lijst met concrete acties die het team kan ondernemen om de huidige situatie te verbeteren.

  Wil jij de teameffectiviteit verbeteren en de betrokkenheid van je team vergroten?

  Dan is dit een redelijk eenvoudige oefening. Je stelt de teamleden deze drie vragen. Iedereen beantwoord de vragen voor zichzelf zonder elkaar te beïnvloeden.

  • Waar wil je dat het team mee start?
  • Waar moet het team mee stoppen?
  • Waar wil je dat het team mee doorgaat?

  Bespreek samen (of in groepjes) de resultaten en bepaal gezamenlijk de 3 belangrijkste punten per vraag.

  Download de sheet hiernaast en deel hem met de teamleden.   Laat het ons weten wanneer je voor een voor een uitdaging met je team staat.

   We brengen je graag in contact met de facilitator die jouw team kan helpen bij het vraagstuk waar jullie tegenaan lopen.

   Zowel een online teamsessie als offline in kleine groepen is mogelijk.

   Ontdek de dieper gelegen drijfveren

   My Motivation Insights is een veelgebruikt middel om individuen en teams inzicht te geven in hun dieper gelegen drijfveren en motivaties. Het kleurenprofiel en de TeamScan geven snel, betrouwbaar en begrijpelijk zelfinzicht waarmee het de prestaties van mensen en organisaties helpt verbeteren.

   Hoe het werkt

   Binnen 20 minuten inzicht

   Met een online, gevalideerde vragenlijst worden binnen 20 minuten de dieper gelegen drijfveren gemeten. Deze drijfveren worden visueel weergegeven in een kleurenprofiel.
   Ieder mens bezit alle zeven kleuren in meer of mindere mate. Het is de bril waardoor je naar de wereld kijkt. Er is geen goede of minder goede combinatie en als omstandigheden veranderen, kunnen ook de combinaties van de drijfveren mee veranderen.

   Wil je ook werken met My Motivation Insights of heb je interesse in een sessie met je team? Wij gaan graag in gesprek om te zien hoe wij je het beste kunnen ondersteunen. We horen graag van je!