Nieuw instrument aan je portfolio toevoegen?

Leer werken met de TeamScan!

Ontdek de TeamScan

Geeft inzicht in de teamdynamiek

De TeamScan geeft in een aansprekend model weer waar het team nu staat en waar het team over een periode van een jaar zou willen staan. Het vormt interessante gespreksstof waarmee teams zelf aan de slag gaan. Tevens zijn in het rapport per bouwsteen activiteiten ter verbetering opgenomen.


Missie & Bezieling
Visie & Strategie
Gezamenlijk resultaat
Verantwoordelijkheid
Commitment
Gezonde conflicten
Vertrouwen

De TeamScan inzetten

Schrijf je in voor de training 

Om zelfstandig de TeamScan in te kunnen zetten bieden we een online training aan. Tijdens de training leggen we je het model uit en lichten we de achterliggende theorie toe. Daarnaast trainen we ook hoe je in de praktijk een doelgerichte vertaalslag kunt maken. Na het volgen van de training ben je klaar om met de TeamScan aan de slag te gaan.

Ronald van AndelTeamontwikkeling Specialist

Wat mooi om iedere dag weer bezig te zijn om mensen, teams en uiteindelijk de wereld een beetje beter te kunnen maken met dit waardevolle instrument. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de onlangs ontwikkelde, waardevolle TeamScan. Feitelijk meten wat een team van zichzelf vindt o.b.v. de actuele werkelijkheid en vandaaruit teams te laten groeien en uiteindelijk te laten vliegen.

Anne-Marie Koenraad van HeesTraining, coaching, inspiring, eigenaar 2advance

Het is werkelijk een effectieve en mooie manier om veranderingen en ontwikkelingen op gang te brengen. Het is niet de manager of de trainer die er iets van vindt, het zijn de mensen zelf die besluiten. De onderlinge verschillen geeft ruimte tot openheid en begrip voor de verschillen in perceptie. Het rapport geeft per thema adviezen hoe te ontwikkelen. Daarmee hebben de mensen zelf, de manager en de trainer invloed en verantwoording voor de gewenste groei.

Goof van AmelsvoortOrganisatie adviseur, eigenaar 2engage.nu

De TeamScan is een sterk instrument om in het team het gesprek op gang te brengen over het bouwen van vertrouwen en het benutten van de verschillende kwaliteiten en inzichten van alle teamleden. Door de uitslag open met elkaar te bespreken wordt gebouwd aan het onderling vertrouwen!

JoepLearning & Development

Ik heb meegedaan aan de training om mijn toolbox communicatie & persoonlijke ontwikkeling te vullen voor zakelijk & privé. Om vervolgens op zakelijk gebied deze tools in te kunnen zetten voor ontwikkeling van medewerkers.

Voor wie is de training?

Passie voor team ontwikkeling

Voor iedere professional die bekend is met de kleurentheorieën zoals Jung, Spiral Dynamics of Graves en hier relevante werkervaring mee heeft. Voorafgaand aan de training is er een intakegesprek om kennis te maken en de ervaringen te bespreken.

Training

Hoe ziet een training eruit?

 • Deze training is bedoeld voor zowel trainers/coaches als HR professionals.
 • De investering is € 295,- excl. btw. Dit bedrag is inclusief  4 gratis vragenlijsten ter waarde van € 58,- per stuk.
 • De training duurt 2,5 uur en wordt gegeven via microsoft Teams.
 • Na de training ontvang je je eigen aansluiting in de database en kun je direct aan de slag!

Schrijf je nu hier in

  Kies hier je voorkeursdatum  Agenda TeamScan Training

  29 januari       – 9.00 tot 11.30 uur (8 plaatsen)

  12 april           – 9.00 tot 11.30 uur (8 plaatsen)

  24 september – 9.00 tot 11.30 uur (8 plaatsen)

  Wil je met ons van gedachten wisselen of deze training iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.