Ligt je passie bij mensen en teams in hun kracht zetten?

Realiseer diepgang tijdens je sessie en help individuen en teams in hun ontwikkeling.

Kleurrijke kijk op de wereld

Inzicht in drijfveren 

Het streven van My Motivation Insights? Mensen beter laten functioneren door meer inzicht in zichzelf én een ander te geven. Dit maakt communiceren en samenwerken een stuk eenvoudiger. Leer waar jouw talenten liggen en herken die van een ander. Ga uit van je eigen kracht. Waar je minder goed in bent is ondergeschikt aan jouw sterke punten.

Wat klanten zeggen over My Motivation Insights

Marianne Linders-BolleursSolution focus coach in gedragsverandering

Het goede contact met My Motivation Insights is voor mij het belangrijkste. Ik kan altijd bij het team terecht, ook in het weekend. Vooral dankzij het goede contact blijf ik kiezen voor My Motivation Insights!

Danielle Elenga- BalkTrainer in drijfveren | Spreker | HR Businesspartner

My Motivation Insights biedt een betere prijs, veel meer maatwerk en ze gunnen partners ook een goede business (geen angst voor concurrentie) en dat is andersom net zo.

Rens LindersSolution Focus & leadership | Founder Het Ontwikkelpunt

Ik heb gekozen voor het profiel van My Motivation Insights omdat deze het hardste binnen kwam. Het biedt de beste spiegel zonder sugar coating. Het is duidelijk, dit ben je. Bij veel testjes komt er alleen iets positiefs uit, dat wil je niet.

Sven van HarberdenProces & Change Manager - Zijm / Zenna

Met My Motivation Insights kan ik mensen - zakelijk en privé - helpen om beter te begrijpen wat hen energie kost en wat hen energie oplevert. Met dat inzicht kan iemand beter beslissen over de richting van de volgende stap in zijn of haar carrière of privé-omgeving

Bewezen efficiënt 

Clarence W. Graves 

My Motivation Insights heeft diverse eenvoudige, betrouwbare en begrijpelijke producten waarmee we de prestaties van mensen en organisaties helpen verbeteren. De toepassingen zijn zeer divers. Denk hierbij aan teamsamenwerking, persoonlijke ontwikkeling, coaching, training en werving & selectie. De kleurenprofielen zijn gebaseerd op de leer van de wetenschapper Clare W. Graves, een tijdgenoot van Abraham H. Maslow.

Facilitators 

Van theorie naar praktijk 

Wij werken met gecertificeerde facilitators. Professionals met enorme kennis die wij zelf hebben opgeleid. De facilitatortraining is erop gericht dat je zelfstandig met My Motivation Insights binnen de organisatie of eigen praktijk kunt werken. Deelnemers leren tijdens het traject de zeven drijfveren en de achterliggende theorie volledig begrijpen. En we trainen ook hoe je in de praktijk een doelgerichte vertaalslag kunt maken.

Maak gratis je eigen kleurenprofiel

om te zien of dit instrument bij je aanpak past


MMi vink
Maak kosteloos kennis
MMi vink
Ontdek het concurrerend tarief
MMi vink
Ervaar de prettige samenwerking

Ontdek de voordelen

Waarom met ons werken?

  • Concurrerend tarief van € 58,- excl btw per vragenlijst. Neem contact met ons op voor de licentietarieven
  • Vaste prijs of je nu 1 of 100 profielen afneemt. Er is geen minimum afnameverplichting
  • Innovatief. Ontdek de nieuwe TeamScan en het Coaching Profiel
  • Meten van Turquoise, de kleur van nu, die staat voor relevantie en maatschappelijk verantwoord
  • Gevalideerde vragenlijst (i.s.m. de UvA)
  • Ervaar de prettige samenwerking!

Word facilitator

Van theorie naar praktijk 

Overal waar mensen (samen) tot een resultaat willen komen wordt ons instrument toegepast. Met aantoonbare resultaten op individueel- en organisatieniveau.

Werken met de kleurenprofielen?

Word My Motivation Insights facilitator! Leer tijdens de 3-daagse facilitatortraining om de kleurenprofielen en TeamScan terug te koppelen. Na de training krijg je toegang tot de online beveiligde facilitatoromgeving van waaruit je vragenlijsten kunt uitsturen en de resultaten kunt analyseren.

Facilitator worden

Wil je kennismaken om te kijken of My Motivation Insights bij jouw werkwijze past? Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van je!