Ligt je passie bij mensen en teams in hun kracht zetten?

Realiseer diepgang tijdens je sessie

Breed inzetbaar instrument

Gebaseerd op de theorie van C.W. Graves 

My Motivation Insights heeft diverse eenvoudige, betrouwbare en begrijpelijke producten waarmee we de prestaties van mensen en organisaties helpen verbeteren. De toepassingen zijn zeer divers. Denk hierbij aan teamsamenwerking, persoonlijke ontwikkeling, coaching in een zakelijke of privé omgeving. En diverse trainingen zoals leiderschap, feedback geven en communicatie. De kleurenprofielen zijn gebaseerd op de leer van de wetenschapper Clare W. Graves, een tijdgenoot van Abraham H. Maslow.

Wat klanten zeggen over My Motivation Insights

Marianne Linders-BolleursSolution focus coach in gedragsverandering

Het goede contact met My Motivation Insights is voor mij het belangrijkste. Ik kan altijd bij het team terecht, ook in het weekend. Vooral dankzij het goede contact blijf ik kiezen voor My Motivation Insights!

Danielle Elenga- BalkTrainer in drijfveren | Spreker | HR Businesspartner

My Motivation Insights biedt een betere prijs, veel meer maatwerk en ze gunnen partners ook een goede business (geen angst voor concurrentie) en dat is andersom net zo.

Rens LindersSolution Focus & leadership | Founder Het Ontwikkelpunt

Ik heb gekozen voor het profiel van My Motivation Insights omdat deze het hardste binnen kwam. Het biedt de beste spiegel zonder sugar coating. Het is duidelijk, dit ben je. Bij veel testjes komt er alleen iets positiefs uit, dat wil je niet.

Sven van HarberdenProces & Change Manager - Zijm / Zenna

Met My Motivation Insights kan ik mensen - zakelijk en privé - helpen om beter te begrijpen wat hen energie kost en wat hen energie oplevert. Met dat inzicht kan iemand beter beslissen over de richting van de volgende stap in zijn of haar carrière of privé-omgeving

Facilitators 

Van theorie naar praktijk 

Wij werken met gecertificeerde facilitators. Professionals met enorme kennis die wij zelf hebben opgeleid. De facilitatortraining is erop gericht dat je zelfstandig met My Motivation Insights kunt werken. Deelnemers leren tijdens het traject de zeven drijfveren en de achterliggende theorie volledig begrijpen. En we trainen ook hoe je in de praktijk een doelgerichte vertaalslag kunt maken.

Ook facilitator worden?

Maak gratis je eigen kleurenprofiel

om te zien of dit instrument bij je aanpak past


  MMi vink
  Maak kosteloos kennis
  MMi vink
  Ontdek het concurrerend tarief
  MMi vink
  Ervaar de prettige samenwerking

  Waarom met ons werken?

  Ontdek de voordelen

  • Concurrerend tarief van € 58,- excl btw per vragenlijst.
  • Vaste prijs of je nu 1 of 100 profielen afneemt. Geen minimum afnameverplichting
  • Innovatief. Bekijk de TeamScan
  • Meten van turquoise, de kleur van nu, die staat voor relevantie en maatschappelijk verantwoord
  • Gevalideerde vragenlijst (i.s.m. de UvA)
  • Ervaar de prettige samenwerking!

  Word facilitator

  Van theorie naar praktijk 

  Overal waar mensen (samen) tot een resultaat willen komen wordt ons instrument toegepast. Met aantoonbare resultaten op individueel- en organisatieniveau.

  Werken met de kleurenprofielen?

  Word My Motivation Insights facilitator! Leer tijdens de 3-daagse facilitatortraining om de kleurenprofielen en TeamScan terug te koppelen. Na de training krijg je toegang tot de online beveiligde facilitatoromgeving van waaruit je vragenlijsten kunt uitsturen en de resultaten kunt analyseren.

  Inschrijven facilitatortraining

  Wil je kennismaken om te kijken of My Motivation Insights bij jouw werkwijze past? Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van je!