Werken met de kleurenprofielen?

Maak kennis met onze partners

Het kleurenprofiel is een veelgebruikt middel om individuen en teams inzicht te geven in hun drijfveren en motivaties. Het geeft snel, betrouwbaar en begrijpelijk zelfinzicht waarmee het de prestaties van mensen en organisaties helpt verbeteren.

Werken met My Motivation Insights

Realiseer groei bij individuen en teams

De producten van My Motivation Insights zijn begrijpelijke en betrouwbare instrumenten die een uitstekende basis vormen voor optimaal functioneren en effectieve samenwerking.

Met online, gevalideerde vragenlijsten worden binnen 20 minuten de dieper gelegen drijfveren naar boven gehaald. Ieder mens is uniek en een profiel is nooit “goed of fout”. De zeven kleuren geven inzicht hoe jij in het leven staat.

Word partner

3-daagse training tot facilitator

De facilitatortraining is erop gericht dat je zelfstandig met My Motivation Insights binnen de organisatie of eigen adviesbureau kunt werken. Deelnemers leren tijdens het traject de zeven drijfveren en de achterliggende theorie volledig begrijpen. En we trainen ook hoe je in de praktijk een doelgerichte vertaalslag kunt maken.

Dit is waarom partners voor ons kiezen

  • Zeer prettige samenwerking
  • Goed en laagdrempelig instrument
  • Concurrerend tarief
  • Meting van de kleur Turquoise – de kleur van nu!

Op zoek naar een trainingsbureau of coach die met My Motivation Insights werkt?

Ontdek de organisaties die met ons werken:

Neem gerust contact met ons op als je ook met de kleurenprofielen of de TeamScan wilt werken. Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.