Privacy Statement

My Motivation Insights Privacyverklaring

Deze Privacyverklaring is van kracht met ingang van mei 2018

My Motivation Insights beschermt de privacy van zijn bezoekers. Alle privacygevoelige informatie die u aan My Motivation Insights verstrekt, valt onder deze privacyverklaring. We doen er daarom alles aan om die persoonsgegevens op een verantwoorde manier te verwerken, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit geldt voor alle landen waarin My Motivation Insights actief is.

Doeleinden van verwerking van uw gegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor de diensten van My Motivation Insights, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden opgeslagen in het klantensysteem van My Motivation Insights en gebruikt voor de uitvoering van onze dienstverlening.

Doeleinden van verwerking van uw gegevens

  • Voor het leveren van onze diensten. My Motivation Insights vraagt bij inschrijving om uw naam en e-mailadres en slaat deze op in de database . Deze kleine set aan gegevens is nodig om de link naar de vragenlijst uit te sturen. Na het invullen van de vragenlijst ontstaat uw persoonlijke kleurenprofiel, dit profiel wordt opgeslagen in de database. U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, te veranderen of te verwijderen. Hiervoor dient u in te loggen op uw account via my.mymotivation.com.
  • Voor het meten van de belangstelling voor de diensten van My Motivation Insights en het bevorderen van het gebruikersgemak van de website.
  • Om u informatie te kunnen verstrekken over onze dienstverlening en overige activiteiten. Uw e-mailadres zal slechts voor dit doel gebruikt worden als u ons daarvoor vooraf toestemming hebt gegeven. Indien u op enig moment geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie per email, dan kunt u zich te allen tijde afmelden middels de link onderaan de betreffende email.
  • De gegevens van onze partners worden opgeslagen in onze administratie onder meer ten behoeve van contractbeheer, afhandeling, levering van producten en diensten, verlening van support, facturering en service- of relatiebeheer.

Uitwisseling van persoonsgegevens

Uw gegevens worden opgeslagen ten behoeve van onze diensten. Waar dit passend is worden uw persoonsgegevens uitgewisseld met partners, licentienemers of het bedrijf waarvoor u werkt, met wie wij een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten.

Bewaartermijn en uw rechten

My Motivation Insights bewaart uw gegevens niet langer dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt. Voor de persoonlijke kleurenprofielen wordt een bewaartermijn van 24 maanden gehanteerd

De gegevens worden opgeslagen op een in Nederland gevestigde server. Hierdoor vallen de gegevens onder de Europese wetgeving.

My Motivation Insights heeft een functionaris gegevensbescherming aangewezen. Voor alle privacy gerelateerde vragen kunt u contact opnemen via of 076-8892244

Verder heeft u het recht om:

  • Bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens
  • Om de verleende toestemming te wijzigen of in te trekken
  • Het recht op gegevensoverdraagbaarheid
  • Een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Cookies

De websites mymotivationinsights.com en keuzechecker.com maken gebruik van cookies. Bij uw bezoek aan de websites vragen wij u om toestemming voor het opslaan en gebruiken van tracking cookies.

Er wordt gebruik gemaakt Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Wijzigingen in onze Privacyverklaring

My Motivation Insights kan van tijd tot tijd om uiteenlopende redenen veranderingen, aanvullingen of wijzigingen aanbrengen in haar Privacyverklaring. De meest actuele Privacyverklaring is te allen tijde in te zien op de website van My Motivation Insights.