Wil je jezelf verder ontwikkelen?

Persoonlijke ontwikkeling begint bij goed zelfinzicht

Iedereen is anders

Een uniek kleurenprofiel

Drijfveren zijn een belangrijke factor in het begrijpen van gedrag, zowel bij onszelf als bij mensen om ons heen. Waarom reageert iedereen anders op dezelfde situatie? Waarom is het met sommige mensen heel lastig samenwerken en loopt het met anderen juist op rolletjes? De antwoorden liggen vaak in een verschil in drijfveren. Hierdoor kan eenzelfde situatie op verschillende manieren geïnterpreteerd worden

Jouw kleurrijke IK

Persoonlijke effectiviteit verbeteren

De verrassende inzichten die jouw kleurenprofiel oplevert, kun je direct gebruiken om het communiceren met jouw omgeving een stuk efficiënter en soepeler te maken. Of het nu om je zakelijke relaties gaat zoals je collega’s, manager of klanten, of de band met je partner, familie, vrienden of kinderen: relaties krijgen meer waarde en irritaties nemen af.

Susanne

Eindelijk een profiel dat duidelijkheid geeft. Zeer overzichtelijk en handig om te weten wat ik echt leuk vind! Hierdoor heb ik toch een persoonlijke en juiste studiekeuze kunnen maken. Echt een aanrader!

Annette

Ik heb een duidelijk beeld gekregen in wat voor soort sector/organisatie ik pas en kan nu gerichter zoeken naar een leuke baan. Overigens, de testuitslag is ook nuttig voor je persoonlijke ontwikkeling. Zeker een aanrader!

Margot

Op basis van mijn kleurenprofiel heb ik uiteindelijk een switch gemaakt. Van een creatieve opleiding naar een zeer gestructureerde en zorgzame opleiding! Mijn profiel gaf een bevestiging dat ik me meer thuis zou voelen in de zorg.

Kylian

Nadat ik inzicht heb gekregen in mijn drijfveren, weet ik met wat voor personen ik goed kan samenwerken en welke personen ik beter kan vermijden. Hierdoor ben ik beter gaan presteren binnen het bedrijf.

Joep

Door het kleurenprofiel weet ik waarvan ik energie krijg, maar ook waar ik energie aan kwijt raak. Door dit in gedachten te houden is een burn-out voorkomen!

Een profiel van jouw innerlijk

Kleurrijke inzichten in jezelf

Om de persoonlijke waarden en soft skills van personen te doorgronden gebruiken bedrijven zoals Unilever, Bol.com en Het Ministerie van Defensie het kleurenprofiel. Het middel wordt door hen ingezet als onderdeel van werving en selectie, voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en om teams efficiënter te laten samenwerken.

Hoe het werkt?

Met een online, gevalideerde (i.s.m. UvA) vragenlijst halen we binnen 20 minuten jouw drijfveren naar boven, visueel weergegeven in een kleurenprofiel waarbij iedere kleur staat voor een andere waarde.

Vraag jouw kleurenprofiel aan

Klaar om jezelf te ontdekken?

Wil je ook je eigen persoonlijke kleurenprofiel aanvragen. Dat kan! Na betaling ontvang je van ons een mailtje met een link naar de vragenlijst. Wanneer je de vragenlijst ingevuld hebt is je kleurenprofiel en daarbij horende uitgebreide rapportage direct beschikbaar in de online beveiligde omgeving. Start vandaag nog met het beste uit jezelf te halen!

  • Het kleurenprofiel kost € 70,- incl. btw
  • Invullen duurt ongeveer 20 minuten
  • Je kleurenprofiel is direct beschikbaar

Business

Business kleurenprofiel

 70.00

Een Business kleurenprofiel geeft inzicht in jou drijfveren en wat je motiveert op je werk.

  Invullen duurt 20 min.

Je kleurenprofiel en rapportage zijn direct beschikbaar

  Haal het beste uit jezelf!

Start profiel

Personal

Personal kleurenprofiel

 70.00

Wat jou motiveert in je privéomgeving, kan verschillend zijn van je werk.

Invullen duurt 20 min.

Je kleurenprofiel en rapportage zijn direct beschikbaar

Blijf jezelf ontwikkelen!

Start profiel

Young Adult

Young Adult kleurenprofiel

 70.00

Een studiekeuze maken is moeilijk. Waarom niet geholpen worden in je beslissing?

Inzetbaar vanaf 15 jaar

Invullen duurt 20 min. Je profiel en rapport zijn direct beschikbaar.

Kies de juiste studie!

Start profiel

Heb je een vraag over het kleurenprofiel? Wij gaan graag vrijblijvend in gesprek om te zien hoe wij je het beste kunnen ondersteunen. We horen graag van je!