Download de paper

Tips & inspiratie uit de praktijk

Zo blijft het kleurenprofiel levend

Hoe zorg je ervoor dat je de inzichten uit het kleurenprofiel borgt, zodat het de voedingsbodem wordt én blijft voor groei?

Ontdek hoe onze partners de kleuren levend houden

Het kleurenprofiel is een veelgebruikt middel om mensen en teams te helpen in hun groei en ontwikkeling. De vraag die wij regelmatig krijgen is: hoe houd je het kleurenprofiel en de theorie levend? Wij hebben zes partners uit verschillende branches gevraagd hoe zij het kleurenprofiel levend houden.

Laat je vooral inspireren & veel leesplezier!

Kleurrijke groet,

Jan-Kees, Katrien, Rob en Doritt

Vraag de gratis paper aan!

Wat ik nu zie is dat we als team vooruit willen

“Juist in deze tijd waarin alles anders is dan je gewend bent, is het goed om stil te staan en na te denken waarom je doet wat je doet. Pas dan kun je veranderen.

De waan van de dag is niet verkeerd, het zorgt ervoor dat de schoorsteen blijft roken. Het gaat om het hebben van een goede balans om ook de juiste dingen te doen. Met de tools van MMI krijg je bewustwording waardoor je de juiste keuzes kunt maken”

Tip van Hans ten Boer

trainer/coach bij Jumbo Supermarkten

“Wat ik probeer mee te geven is hoe ze het kunnen borgen als het nog vers is. Oefen het thuis, bespreek in je overleg wat je bent tegengekomen. Ga het gebruiken.

Ik probeer te stimuleren om het kleurenprofiel te gebruiken in lijn met wat ze reeds van plan waren, aan de hand van concrete ontwikkeldoelen.”

In het teamoverleg

Wist je dat teams die de kleuren borgen in het teamoverleg veel meer profijt van de theorie ervaren?

En nee, dit hoeft het overleg niet langer te maken, maar juist effectiever.Bespreek wat er goed ging en wat beter kan. Of gebruik de vragen in de paper.

Deze paper aanvragen

Zes professionals uit verschillende branches delen hun ervaring. Ontdek hoe je ervoor zorgt dat de inzichten uit het kleurenprofiel worden geborgd in je organisatie, zodat het de voedingsbodem wordt én blijft voor groei.

 Laat je inspireren!

Laat je gegevens achter en ontvang direct de paper.