Werken met de kleurenprofielen & TeamScan?

Leer tijdens de facilitatortraining de instrumenten toepassen binnen je eigen organisatie.

Facilitator worden

Interactieve en inspirerende training 

My Motivation Insights leidt facilitators op om de terugkoppeling van de kleurenprofielen binnen hun organisatie of eigen praktijk te begeleiden. Deze training richt zich op het volledig begrijpen van de zeven drijfveren en de achterliggende theorie. Naast het theoretische gedeelte, trainen we ook hoe je in de praktijk een doelgerichte vertaalslag kunt maken. Zo leren we je verbanden te leggen, een heldere terugkoppeling te geven en waar nodig een traject verder te begeleiden.

Sven van HarberdenProces & Change Manager - Zijm / Zenna

De facilitatortraining was voor mij een leuke, leerzame, verdieping waar ik goede praktische handvatten uit heb kunnen halen. Hiermee kan ik mensen - zakelijk en privé - helpen om beter te begrijpen wat hen energie kost en wat hen energie oplevert.

Kiki ThielenCommunicatieadviseur AIR - Ministerie van Defensie

Een inspirerende kleurvolle training! Ik ben blij dat ik de theorie van de training op vele manieren nu al kan toepassen. Of het nu gaat om adviezen op het gebied van drijfveren en mensen in hun kracht zetten, of het schrijven van een betere tekst afgestemd op een doelgroep. Ik ga lekker veel oefenen!

Paul BreuerOrganisatieadviseur Koenen en Co

My Motivation Insights geeft je met de training tot facilitator inzicht in de dynamiek en patronen van drijfveren. Je krijgt gevoel voor de krachten en valkuilen van verschillende profielen en kunt na afloop aan de slag met het ontwikkelen van organisaties, teams en individuen! Voldoende tools en inzichten om aan de slag te gaan!

Flore VerheulAdviseur Leiderschapsontwikkeling - Twynstra Gudde

De training geeft je inzicht en verdieping in je eigen kleurenprofiel. Door met de groep te ervaren en in een veilige setting te oefenen, leer je praktische tips om met je eigen teams verder te komen. Vooral de interactieve oefeningen maken de training leerzaam en vooral heel leuk!

JoepLearning & Development

Ik heb meegedaan aan de training om mijn toolbox communicatie & persoonlijke ontwikkeling te vullen voor zakelijk & privé. Om vervolgens op zakelijk gebied deze tools in te kunnen zetten voor ontwikkeling van medewerkers.

Voor wie is deze training?

Passie voor ontwikkeling

In het bijzonder voor iedereen die bezig is om mensen en/of teams beter te laten functioneren. Zoals HR of L&D professionals, managers, (job) coach professionals, (team) trainers en werving en selectie specialisten. Voorafgaand aan de training is er een intakegesprek om kennis te maken en de ervaringen te bespreken.

Training

Hoe ziet de training eruit?

 • De training duurt drie dagen, verspreid over drie weken.
 • Training in kleine groepen van max. 6 deelnemers. Alles volgens de RIVM richtlijnen.
 • De investering is € 2.800,- excl. btw. Dit bedrag is inclusief  3 gratis vragenlijsten ter waarde van € 58,- excl. btw. per stuk.
 • De opleiding wordt gegeven op ons kantoor in Breda. Bij deelname van minimaal vier personen kunnen we een in-house training organiseren.
 • Inclusief cursusmaterialen, lunch, koffie & thee.

Wil je eerst met ons kleurenprofiel kennismaken om te zien of dit instrument bij je (aanpak) past?

Laat je gegevens achter en we sturen je gratis ter kennismaking een vragenlijst toe


  MMi vink
  Maak kosteloos kennis
  MMi vink
  Ontdek ons competitieve tarief
  MMi vink
  Ervaar de prettige samenwerking

  Schrijf je nu hier in

   Selecteer hier uw gewenste datum

   Agenda Facilitatortraining

   14, 18 en 28 januari        – afgerond

   9, 18 en 23 maart             – nog 1 plaats

   9, 15 en 24 juni                 – nog 6 plaatsten

   8, 14 en 23 sept                 – nog 6 plaatsten

   Wie wij zijn?

   Specialist in groei en ontwikkeling

   Al sinds 2005 helpen wij trainers, HR professionals en verandermanagers bij het realiseren van groei en verandering door inzicht in drijfveren. Wanneer je naar onze kleurenprofielen kijkt zie je dat ze compleet verschillend zijn. Maar daardoor juist een goede aanvulling op elkaar waardoor we alle elementen in huis hebben om een geweldig bedrijf neer te zetten.

   Bovendien houden wij van een persoonlijke benadering (groen). Werken we met veel passie & enthousiasme (oranje) en denken wij continu aan een volgende innovatieve stap (geel). Ook maken we waar wat we beloven (blauw) en reageren we direct (rood).

    

   Onze achtergrond

   Ontwikkeld door Unilever

   My Motivation Insights is ontwikkeld door Unilever. Eerder werkte zij met een ander kleureninstrument. Echter waren het ontbreken van een persoonlijk rapport, een niet gevalideerde vragenlijst en de hoge prijs redenen om een eigen kleurenprofiel te creëren. Nadat we in 2005 verzelfstandigd zijn werken we samen met diverse organisaties en zelfstandig werkende coaches en trainers.

   Wil je met ons van gedachten wisselen of de training iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op, we horen graag van je.